top of page

Informatie leerjaar 2, 3 of 4

Chr_B-168.jpg

Overstappen

Zit je in een klas voor vmbo basis, kader of theoretische leerweg en heb je het advies gekregen over te stappen naar een school met een kleinere setting en meer ondersteuningsmogelijkheden? Dan is Christoffel mogelijk iets voor jou!

Christoffel heeft een breed aanbod in leerwegen en profielen voor het behalen van een vmbo-diploma. Ook hebben we een duale leerroute en een leerroute pre-entree om je mbo1-diploma te behalen. Er zijn dus veel mogelijkheden om samen met jou te bekijken wat de meest passende leerroute voor jou is. 

Als een leerling die al op een school voor voortgezet onderwijs zit, wil overstappen naar Christoffel, noemen we dit zij-instroom. Bij zij-instroom kijkt de toelatingscommissie altijd naar de reden waarom een leerling wil overstappen. Hiervoor wordt er met de leerling en ouders een intakegesprek gevoerd en vraagt de toelatingscommissie altijd informatie op van de huidige school. Ook wordt er gekeken of er een passende plaats voor de leerling is.

kennismaken2021 CHR.jpg

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de administratie. Dit kan telefonisch via 076-5612952 of door te mailen naar aanmelding@christoffelbreda.nl. Vermeld in deze mail uw naam, telefoonnummer, de huidige school en het advies van de huidige school en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Advies nodig?

Het is van belang dat een leerling de juiste zorg op de beste plek krijgt. Is er voor een leerling extra ondersteuning nodig, dan kijken wij of we dit kunnen bieden. Indien u graag met ons wil overleggen of specifieke vragen heeft, dan kunt vrijblijvend contact opnemen met de administratie. Dit kan telefonisch via 076-5612952 of door te mailen naar aanmelding@christoffelbreda.nl.

Vermeld in de mail uw:

  • voornaam + achternaam

  • telefoonnummer

  • huidige school leerling

  • en natuurlijk de vraag die u wilt stellen

Binnen 5 schooldagen ontvangt u een reactie.

bottom of page