top of page

Geloof in groei

Download hier de brochure

chris-logo.gif
christoffel pand .jpg
over school

Visie

Op Christoffel gaan we op zoek naar de unieke talenten en persoonlijkheden van elk kind. Daarom wordt ieder kind gezien. Wij geloven in groei. Daarom vragen we inzet van leerlingen en bieden hen een veilige en uitdagende omgeving waarin die inzet tot resultaten leidt. Klik hier voor uitgebreide informatie over onze visie op onderwijs.

Onderdeel van Onderwijsgroep Tessenderlandt

Schoolplan

Het schoolplan van onderwijsgroep Tessenderlandt (waar De la Salle, Tessenderlandt en Christoffel deel van uitmaken) sluit aan bij het strategisch beleidsplan van Libreon.
In dit schoolplan zult u de concretisering zien van de beleidsdoelen. Hier kunt u het actuele schoolplan lezen. 

Kwaliteitsplan

Er is veel aandacht voor kwaliteitszorg binnen onderwijsgroep Tessenderlandt. De schoolleiding is continu bezig om een beter beeld te krijgen van opbrengsten en de beschikbare gegevens over de resultaten te benutten om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Bekijk de website Scholen op de kaart voor een goed inzicht.

Banner Logo Sodk1-S.png

Leerlingenstatuut

Binnen de onderwijsgroep Tessenderlandt staat de leerling centraal. Daarom is het ook belangrijk dat we een leerlingenstatuut hebben wat de mogelijkheid biedt de rechtspositie van leerlingen te verduidelijken en te verbeteren. Bekijk het leerlingenstatuut

Klachtenregeling

Bekijk hier de algemene klachtenregeling van Libreon.

Niet alleen brandveiligheid, vandalisme en inbraak. Maar veiligheid is ook dat iedereen veilig zijn verhaal kan doen, integriteit gewaarborgd wordt, en dat leerlingen met sociale vragen/problemen op een goede manier verder geholpen worden. Lees hier het plan

CHR_DSC_1842.jpg

Schoolreglement

Uitgangspunt op Christoffel is dat wij elkaar

  • accepteren

  • respecteren en

  • vertrouwen.

 

Dat heeft geleid tot de volgende schoolafspraken.

bottom of page